En liten skyddsängel gick igenom ett mörkt rum, släckte sitt strålande ljussken och hängde upp sina vingar. Gav en öm puss på din kind och satte sig bredvid dig. Denna skyddsängel är med dig dag som natt så att ingen ska göra dig illa, att inget hemskt ska hända dig. Skyddsänglarna flyger ibland så högt att vi inte kan se dem, men de tittar ned på oss, var vi än befinner oss.

fredag 27 januari 2012

Nyinflyttad..








Jag fick nyckeln till min nya lägenhet igår :).. Började med att köra själv på förmiddagen, sen kom min prinsessa och hjälpte mig när hon slutat jobbet. Sedan kom M när han slutat och då körde vi en hel del möbler.. På kvällen kom J och hjälpte mig med det sista.. Tusen tack till er, ni är guld värda <3.. Det gick mycket smidigare än vad jag trott att det skulle göra :).. Men idag har jag träningsvärk, så hällst vill ja inte röra mig en meter... Ont så in i bubblan..

Idag har jag packat upp det mesta, men allt står huller om buller... Alla har alltid sagt till mig, att det är bra att lära sig att klara sig själv!.. Men det är iinte alltid så lätt.. Jag försöker att re ut det mesta själv och inte be om hjälp.. Men nu sitter jag här, och rer inte ut det.. Det är väldigt frustrerande.. Hm... Måste nog börja träna lite så jag orkar haha.. Eller köpa en mindre tv... Den väger juh för tusan två ton.. Jaja, den får ja koppla in en annan dag :).. Har juh inte tid att titta på tv Idag igentligen, men hade varit mysigt att ha den i bakgrunden, det är så tyst hemma...

Jag har varit och fikat idag med pluttan på Skafferiet, jättemysigt <3.. Vi sprang även ett varv på stan, hittade en bäddmadrass och dra på lakan till sängen :)..

Åh, jag åkte till Willys förut för att köpa glödlampor.. Men jag handlade allt utom lamporna.. Haha, så typiskt mig :).. Hittade rosa tulpaner som jag satt i min nya tulpanvas jag hittade på Åhléns häromdagen.. Letat efter en riktig tulpanvas i år känns det som, och så sprang jag på en på halva reapriset.. Kan inte bli bättre :).. Sen köpte jag en "plättar i luften" blomma och planterade i stenhjärtat som jag fick av Johanna och Tobbe i födelsedagspresent :).. Önskar att jag hade lite grönare fingrar bara, så de kunde överleva ett tag.. Men de är fina nu i alla fall.. Och de får mig att må bra i själen.. Åh vad jag tycker om blommor :).. Nehepp, nu ska jag fortsätta att pyssla och plocka så det blir någon ordning på torpet :)..

Published with Blogger-droid v2.0.4

Inga kommentarer: