En liten skyddsängel gick igenom ett mörkt rum, släckte sitt strålande ljussken och hängde upp sina vingar. Gav en öm puss på din kind och satte sig bredvid dig. Denna skyddsängel är med dig dag som natt så att ingen ska göra dig illa, att inget hemskt ska hända dig. Skyddsänglarna flyger ibland så högt att vi inte kan se dem, men de tittar ned på oss, var vi än befinner oss.

måndag 2 april 2012

Hur du hittar i min blogg :)

Länkar och Rubriker:
Klicka här så kommer du till startsidan där du kan följa bloggen bakåt i tiden, finns även en länk över länken till youtube med musikvideon Queen ligger, (nästan längst upp på sidan) där det står "startsida" då hamnar du också på "förstasidan" där du kan följa bloggen bakåt i tiden :)....
Finns även en rubrik där det står Amsterdam och en där det står Spanien.
Klickar man där hamnar man i ett fotohav av kort från mina resor, kommer snart en rubrik där det står Paris med bilder från senaste resemålet :)


Till vänster finns en rubrik där det står Bloggarkiv. Där under är inläggen uppdelade månad för månad, så man kan leta sig tillbaka efter ett specifikt inlägg, eller om man bara är nyfiken :P ...


Till vänster på Bloggen finns det en Rubrik som heter Etiketter där under finns inläggen uppdelade i olika kategorier, där man kan klicka sig fram om man letar efter något specifikt :)...


Lite längre ner till vänster finns populära inlägg, det är inläggen som har fått flest läsare, klickar man på nått av dom, hamnar man på det inlägget.


Där under finns en rubrik som heter share it där kan man klicka om man vill dela med sig av min blogg till sina Facebook eller Twittervänner.


Längre ner på vänster sida kommer du till en rubrik som heter Nätbutker där har jag samlat en länklista med butiker som jag själv besöker, där det finns mycket fint :) klickar man på namnet på en av butikerna hamnar man där, tror det öppnas i ett nytt fönster :)


Sedan sista rubriken till vänster, Bloggar jag läser det är bara att klicka på någon av dom så slungas du dit :) jättemysiga bloggar :)


 Inlägg:
Under inläggen som är dom som är i mitten på bloggen Finns det en länk som heter kommentarer där kan man klicka om man vill skriva något om inlägget, det kan va kritik, något gulligt, något personligt eller något allmänt... 
Blir Alltid glad för en kommentar :)


Finns även så man kan länka inlägget på sin facebook, sin Twitter, sin blogg eller via mailen.









Inga kommentarer: